" class="part-icon-bars">

Parlem de pressupostos (edició 2024)

#ParlemPressupostos Participació en política pressupostària de la Generalitat de Catalunya

Phase 2 of 3
Participació ciutadana 06/05/2024 - 17/11/2024
Process phases

Sessió de debat presencial a la Universitat Rovira i Virgili (Reus)

Avatar: Official meeting Official meeting
02/05/2024 12:24   0 comments
08 May
09:00 - 11:00
Attendees count 20
Reference: II-MEET-2024-04-1045
Version number 7 (of 7) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/politicapressupostaria-2024/f/4064/meetings/1045/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/politicapressupostaria-2024/f/4064/meetings/1045/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Sessió de debat presencial ADREÇADA I RESERVADA en exclusiva a les persones estudiants de la Universitat Rovira i Virgili per parlar sobre l'Eix 3a: Principals prioritats dins el conjunt de les polítiques gestionades per la Generalitat.

Facultat d'Economia i Empresa, Universitat Rovira i Virgili
Avinguda de la Universitat, 1, Reus

Meeting Minutes

Sessió deliberativa realitzada amb estudiants universitaris, on, després d’una breu introducció teòrica, les participants analitzen i debaten les les principals prioritats de despesa pública de la Generalitat. Aquestes prioritats haurien de ser les que guiïn, segons les participants, les decisions d’augmentar la despesa quan s’alliberin marges pressupostaris.

Durant la introducció teòrica, a més d’un context general sobre el funcionament de pressupostos, en aquesta sessió es fa un repàs a rellevants indicadors i informes sobre la situació socio-econòmica a Catalunya i els seus principals reptes, seguit d’una presentació de les 16 agrupacions polítiques de la despesa de la Generalitat.

A partir d’aquí, s’organitzen grups de debat, que analitzen la rellevància de cada línia de despesa i deliberen de forma col·lectiva sobre les seves prioritats. A continuació, en plenària, i es recullen, en primer lloc, els resultats dels debats grupals. Finalment, es recolliran també votacions individuals.

A la sessió hi participen 20 persones, estudiants de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili, a Reus, en un context de classe.

L'informe de la sessió participativa pot llegir-se i descarregar-se aquí.

0 comments

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...