" class="part-icon-bars">

Modificació del planejament de l’àmbit residencial Poble Nou Nord de Llers

Procés participatiu previ a la modificació del planejament vigent

Fase 3 de 3
Retorn 15/11/2023 - 12/06/2024
Fases del procés

Us convidem, fins al 14 de novembre, a deixar al portal les vostres experiències i coneixements en els tres blocs de debat.

  • IDENTITAT: vinculat al patrimoni cultural i social per identificar els valors de la memòria compartida, també per plantejar, si escau, noves referències contemporànies. Què no volem perdre? Què voldríem incorporar com a tret identitari per integrar-ho en un nou imaginari per a aquest lloc i per a Llers?


  • VIDA QUOTIDIANA: relacionat amb la conformació de l’espai públic i el seu ús diari i/o excepcional, la mobilitat, els serveis, els equipaments, el model d'habitatge, la qualitat ambiental... tot allò que ens cal o que no volem en el nostre dia a dia a partir de la pròpia experiència. Com t’agradaria moure’t entre el nucli antic i el Poble Nou? Com imagines els nous espais públics? Quin tipus d’habitatge creus que s’hi hauria de construir? Quins equipaments necessita Llers?


  • REPTES DE FUTUR: associat al context d’emergència climàtica i de crisi en què ens trobem per a pensar conjuntament solucions lligades a l'aprofitament dels recursos, les energies alternatives, la innovació, l’activitat econòmica, el model d’habitatge o noves formes de gestió que millorin la capacitat d'adaptar-nos al futur en el nostre entorn de vida. Quines activitats econòmiques podrien ajudar a mantenir el patrimoni? Quines mesures es podrien prendre en relació al canvi climàtic? Què es pot fer per aprofitar millor els recursos existents? Com es pot afavorir l’ús d’energies alternatives? Com pot contribuir el Poble Nou Nord per facilitar el futur dels teus fills/filles/nets/netes a Llers?


Us animem, també, a compartir fotografies sobre la memòria del lloc, o altra documentació que complementi o enriqueixi les teves aportacions i consideris d'interès per al projecte.

2 propostes

El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.

Categoria
Origen
Resultats per pàgina:
D’entrada crec que 98 cases en el casc antic és una exageració, Tinc confiança que la reduireu...
No veig necessari construir 98 cases més a Llers:Que no s'utilitzin diners públics per un...