" class="part-icon-bars">

Penedès, plataforma logística?

11/10/2020 11:11  
Aquesta és la proposta del Pla? On és l'eix mediterrani de mercaderies? Fareu passar els trens de mercaderies per l'eix de rodalies? o confieu el transport logístic tot als camions? Quina política, en vers el transport de mercaderies Euro-asiàtic, té el Departament? Preocupa participar en un debat on se'ns amaga informació. Ens agradaria una explicació més detallada sobre el sistema ferroviari.

Referència: II-PROP-2020-09-79368
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ptppenedes/f/2902/proposals/79368/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ptppenedes/f/2902/proposals/79368/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (25.0%)

A favor  Si, 100 trens de mercaderies al dia per la linea de Rodalies, sembla incompatible amb millorar el servei deficient que tenim, i si elplacontempla que n'hi hauràn tants, vol dir que apostem per seguir amb la riuada de camions insostenibleque tenim ara, i apostem per fer zones de descans, plataformes logisticques i 4rt cinturons. Tot aixó es molt incoherent.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb Dr. Ignasi Gómez-Belinchón

Es necesario seguir impulsando las plataformas logísticas de caracter multimodal, integrando diversos modos de transporte en una logistica hacia el shipper.
Estrategia Multimodal, multiproducto y multicliente.

Multicrisi! Si vols vendre, ves a les multiplataformes on-line.

Carregant els comentaris ...