" class="part-icon-bars">

Adaptar i potenciar els polígons d'activitat econòmica actuals

07/06/2024 16:24  

El pla territorial actual no fa un anàlisi específic en profunditat de cadascun dels polígons industrials, per exemple un DAFO.Quines mancances tenen? Solars buits, Naus sense ús, oferta obsoleta, manca de serveis, etc. Quina demanda d'activitat hi ha? Com casem oferta i demanda industrial/logística? Cal apostar per les estratègies de rehabilitació, reparcel·lació i reurbanització enfront de l'obertura de noves àrees. Cal una estratègia específica per cada polígon (com la dels pobles)!

Referència: II-PROP-2024-06-88846
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ptppenedes/f/4029/proposals/88846/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ptppenedes/f/4029/proposals/88846/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (100.0%)

member-avatar Lluc

A favor  D'acord amb la proposta. Tot i que aquest plantejament s'hauria de tralladar a tot el sistema i treballar-ho de manera integral cercant l'equilibri entre l'estructura habitacional, les activitats econòmiques i els espais oberts dedicats a la producció agrícola..

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

D'acord amb la proposta. Tot i que aquest plantejament s'hauria de tralladar a tot el sistema i treballar-ho de manera integral cercant l'equilibri entre l'estructura habitacional, les activitats econòmiques i els espais oberts dedicats a la producció agrícola..

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...