" class="part-icon-bars">

Consulta Pública Prèvia per modificar el Reglament del cos de bombers voluntaris.

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un Projecte de decret pel qual es modifiqui la regulació del cos de bombers voluntaris i del Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

Fase 1 de 2
Participació 18/12/2019 - 18/01/2020
Fases del procés

Carrera professional

27/12/2019 16:43  
Garantir la carrera professional dins Cos de Bombers Voluntaris, no només per escrit , si no fent efectives promocions d'ascens per els bombers voluntaris i/o reservant un tant per cent de places en els processos d'ascens que es fan a l'ISPC per els bombers funcionaris. No fer invents nous i menys quan per Reglament ja tindriem que tenir uns comanaments dins del nostre Cos.

Referència: II-PROP-2019-12-77598
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77598/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77598/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

El reglament permet les següents categories de comandament dins dels bbvv: Caporal, Sergent, Oficial.
Però en tota la història dels bbvv tan sols han existit tres promocions de caporals, la darrera fa més de 25 anys. Cal distingir l'estructura "administrativa" (Cap i sotscap de parc) de l'operativa (caporal, sergent i oficial).
Cal fer promocions de comandaments dins els bbvv: Caporals, sergents i oficials.

Igual que en qualsevol feina, la possibilitat real d'ascendir i, per tant, l'oportunitat de tenir una carrera professional, augmentarà el grau d'implicació dels bombers voluntaris. En aquest cas, nomès cal fer complir el Reglament.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...