" class="part-icon-bars">

Consulta Pública Prèvia per modificar el Reglament del cos de bombers voluntaris.

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un Projecte de decret pel qual es modifiqui la regulació del cos de bombers voluntaris i del Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

Fase 1 de 2
Participació 18/12/2019 - 18/01/2020
Fases del procés

Diferenciar els tipus de serveis

27/12/2019 23:03  
Definir 4 tipus de serveis: - Foc urbà - Salvament - Foc forestal - Servei de llarga durada (foc industrial, recerca, aiguats...) En cas d’aplicar la App, els bombers voluntaris podran donar la seva disponibilitat segons el tipus de servei i els aspirants faran la part de formació per blocs, podent efectuar serveis (practiques) des de el seu parc i en els blocs ja assolits per dinamitzar el seu ingrés.

Llistat d'adhesions

i 2 persones més (veure més) (veure menys)

Referència: II-PROP-2019-12-77603
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77603/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77603/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (100.0%)

member-avatar JOAN

A favor  Discriminar la disponibilitat segons els tipus de serveis i, potser també, la durada estimada la considero una molt bona proposta.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

Discriminar la disponibilitat segons els tipus de serveis i, potser també, la durada estimada la considero una molt bona proposta.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...