" class="part-icon-bars">

Consulta Pública Prèvia per modificar el Reglament del cos de bombers voluntaris.

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un Projecte de decret pel qual es modifiqui la regulació del cos de bombers voluntaris i del Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

Fase 1 de 2
Participació 18/12/2019 - 18/01/2020
Fases del procés

App mòbil i hores mínimes

05/01/2020 03:10  
Als efectes d'aconseguir una major claredat sobre les obligacions de ser bomber voluntari i evitar inseguretat jurídica, és necessari que en el Reglament constin l'App mòbil i, sobretot, les hores mínimes anuals de prèsencia, activació immediata i activació diferida. Com a mínim, per als de la secció activa. Així es podria evitar un incompliment causat pel desconeixement, a més és un principi del Dret que el desconeixement o ignorància de la Llei no serveix d'excusa.

Llistat d'adhesions


Referència: II-PROP-2020-01-77633
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77633/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77633/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Si consta en el reglament l'App mòbil, també hauria de constar que l'administració dotarà de la tecnologia per a poder disposar d'aquesta App.
D'altra banda, si determinat personal funcionari rep una compensació pel fet d'estar "activable" (encara que sigui a casa), perquè el personal voluntari no disposa d'aquest dret? En canvi si que se li exigeix una obligació!

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...