" class="part-icon-bars">

Consulta Pública Prèvia per modificar el Reglament del cos de bombers voluntaris.

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un Projecte de decret pel qual es modifiqui la regulació del cos de bombers voluntaris i del Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

Fase 1 de 2
Participació 18/12/2019 - 18/01/2020
Fases del procés

Bomber voluntari ras elegible al Consell de Bombers Voluntaris

05/01/2020 04:50  
Possibilitat d'elecció per sufragi directe d'un representant extra per a cada Regió al Consell de Bombers Voluntaris, sense que faci falta que sigui prèviament Cap o Sotscap de Parc, és a dir que un bomber voluntari ras sigui elegible, a fi d'incentivar la participació dels bombers voluntaris rasos i augmentar la seva implicació en general.

Llistat d'adhesions

i 1 persona més (veure més) (veure menys)
Número d'adhesions4

Referència: II-PROP-2020-01-77634
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77634/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77634/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (100.0%)

member-avatar JOAN

A favor  Que els membres de la secció de veterans també siguin electors i elegibles, tant per a l'elecció de cap de parc com a representant al Consell.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

Que els membres de la secció de veterans també siguin electors i elegibles, tant per a l'elecció de cap de parc com a representant al Consell.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...