" class="part-icon-bars">

Consulta Pública Prèvia per modificar el Reglament del cos de bombers voluntaris.

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un Projecte de decret pel qual es modifiqui la regulació del cos de bombers voluntaris i del Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

Fase 1 de 2
Participació 18/12/2019 - 18/01/2020
Fases del procés

Pasar a bombers comunitaris

05/01/2020 10:30  
Modificar el reglament arreu del territori per igual. Com per exemple han fet al parc de Vielha el pompiers voluntaris. Un model actualitzat de bombers molt mes eficient i modern. Es solucionarien la majoria de problemes que s'exposen en aquesta pagina. El model actual de bombers voluntaris es caduc i dels anys 80. Ara mateix no funciona ni funcionara, cal modificarlo.

Llistat d'adhesions

i 1 persona més (veure més) (veure menys)

Referència: II-PROP-2020-01-77639
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77639/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77639/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (33.3%)

member-avatar Hector

A favor  Totalment d'acord company. Tan de bó la Generalitat no cedeixi a les pressions malintencionades dels sindicats que més que voler que la gent treballi sembla que volen mantenir els seus "tinglados" paral·lels: acadèmies, autoescoles, cursos de formació... Salut!

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Crec que seria una molt bona solució i tenir un Cos molt més eficient

Estic d'acord amb la proposta, els motius i els objectius. Especialment, també amb que cal modificar el reglament arreu del territori per igual.

A favor  

Totalment d'acord company. Tan de bó la Generalitat no cedeixi a les pressions malintencionades dels sindicats que més que voler que la gent treballi sembla que volen mantenir els seus "tinglados" paral·lels: acadèmies, autoescoles, cursos de formació... Salut!

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...