" class="part-icon-bars">

Consulta Pública Prèvia per modificar el Reglament del cos de bombers voluntaris.

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un Projecte de decret pel qual es modifiqui la regulació del cos de bombers voluntaris i del Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

Fase 1 de 2
Participació 18/12/2019 - 18/01/2020
Fases del procés

Carnet conduir categoria C

17/01/2020 11:15  
Els membres de la Secció Activa han de disposar del permís de conducció de vehicles de la categoria C, en vigor, o permís equivalent d'acord amb la normativa aplicable, com a condició indispensable pel seu nomenament (sense cap termini). Un bomber voluntari ha de poder legalment conduir els vehicles del seu parc, tant per la seva pròpia seguretat com la dels seus companys i la ciutadania. És il·lògic que un bomber no tingui com a requisit obligatori poder conduir el seu propi camió.

Llistat d'adhesions


Referència: II-PROP-2020-01-78054
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/78054/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/78054/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb JOAN

Discrepo de que sigui requisit obligatori disposar de carnet de conduir de categoria C. Als parcs com a màxim hi ha tres vehicles. Jo ho qualificaria com a mèrit.

Si un bomber voluntari ha de tenir tota la preparació necessària per extingir incendis i salvar persones, també ha de tenir els requisits per fer-ho i això inclou tenir el carnet C, indispensable.
S'ha donat el cas de tenir bombers al parc i no poder fer sortir el camió a un incendi, perquè ningú té el carnet. És un disbarat!

Carregant els comentaris ...