" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l'elaboració del projecte de decret per la prestació del servei de seguiment farmacoterapèutic mitjançant un sistema personalitzat de dosificació a les farmàcies.

Projecte de decret pel qual s’estableixen les condicions i els requisits per la prestació del servei de seguiment farmacoterapèutic mitjançant un sistema personalitzat de dosificació a les oficines de farmàcia de Catalunya.

Fase 2 de 2
Retorn 23/10/2021 - 22/11/2021
Veure les fases

Participación de Benjamín Sánchez

25/08/2021 13:15  
Participación de Benjamín Sánchez en la consulta pública previa a la elaboración de una Proyecto por el cual se establecen las condiciones y requisitos para la prestación del servicio de seguimiento farmacoterapéutico a través de un sistema personalizado de dosificación en Farmacias. Aquí se expone el punto de vista de un profesional farmacéutico en activo con oficina de farmacia que ofrece este servicio desde hace más de 20 años.
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2021-08-82637
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/seguiment-farmacoterapeutic/f/3206/proposals/82637/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/seguiment-farmacoterapeutic/f/3206/proposals/82637/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Buy Hydrocodone Online
Buy Adderall Online
Buy Adipex Online
Buy Ambien Online
Buy Carisoprodol Online
Buy Codeine Online
Buy Dilaudid Online
Buy Levitra Online
Buy Cial

Carregant els comentaris ...