" class="part-icon-bars">

Modificació del Codi civil de Catalunya en matèria de suports

Acord del Govern pel qual s’aprova la memòria preliminar de l’Avantprojecte de llei de modificació del Codi civil de Catalunya en matèria de suports a l’exercici de la capacitat jurídica de les persones amb discapacitat.

Fase 1 de 2
Participació 30/03/2022 - 29/04/2022
Fases del procés

Aportacions realitzades per Som - Fundació

29/04/2022 10:00  

Propotes realitzades per Som Fundació a la proposta de reforma del Codi Civil de Catalunya en relació a les institucions de suport a l'exercici de la capacitat jurídica de les persones amb discpacitat.

Llistat d'adhesions

2 Suports
Número d'adhesions1

Referència: II-PROP-2022-04-83830
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/suports/f/3458/proposals/83830/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/suports/f/3458/proposals/83830/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Imatges relacionades

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Estem plenament d'acord amb el comentari de SOM de que la reforma que es pretén portar a terme de cap de les maneres pot tenir associat una manca de previsió d’afectacions ni cap tipus de repercussió en els pressupostos de la Generalitat, ni en el capítol d’ingressos ni en el de despeses. Les entitats del tercer sector de l'àmbit de discapacitat, som les que -juntament amb les persones amb discapacitat- coneixem amb més profunditat, les característiques i necessitats així com el tipus de suport -en el nostre cas, un suport comunicatiu- més adequat segons la persona, per tant, està molt bé el principi de diàleg civil i la col.laboració i cooperació del teixit associatiu i de les entitats amb l'administració pública però això implica haver un desplegament de recursos professionals, materials, tecnològics i en definitiva econòmics que son els que sí que pot proveir l'administració. Una relació mútua col.laborativa en cap ha de ser sempre desinteressada. Ens deixem la pell.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...