" class="part-icon-bars">

El futur de l'aigua a Catalunya (2022-2027)

#tercercicleaigua Processos participatius per al tercer cicle de la planificació hidrològica al Districte de Conca Fluvial de Catalunya

Fase 4 de 4
Fase 4. Sessions de Retorn 01-04-2022 - 31-05-2022
Veure les fases

G2_02_Gestió coordinada dels recursos hídrics

04/01/2021 11:43  
Acceptades

Observacions a les mesures proposades per l'ACA. La línia d’intervenció de permetre que es recarreguen els aqüífers a partir de l’ús d’una font alternativa, en el cas de la Costa Brava l’alternativa seria l’abastament que li pot fer en alta el Consorci de la Costa Brava. I això pot implicar més sobreexplotació del Ter, en detriment de les fonts de proximitat que tenien fins ara aquests municipis.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Es potencia la gestió conjunta de les diferents fonts de subministrament segons unes regles d'explotació que optimitzin la seva explotació, tenint en compte les restriccions i realitats existents en cada font de subministrament.

Trobades relacionades:

TAULA 2. Abastament i recursos hídrics (GIRONA)
26 Novembre 2020
19:00 - 21:30

Taller en línia per treballar les propostes sobre "Garantia d'abastament, eficiència, estalvi i consum" en l'àmbit de GIRONA.

Aquest àmbit inclou les conques del Daró, la Muga, el Fluvià, recs del Madral, les rieres del Cap de Creus, el Sirvent, el Ter i les rieres de Montgrí-Empúries i Cap de Begur-Lloret de Mar. 


Aquí pots veure la dinàmica de treball de la sessió

Documents de referència per a la consulta prèvia al taller:Referència: II-PROP-2021-01-80165
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/tercercicleaigua/f/3016/proposals/80165/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/tercercicleaigua/f/3016/proposals/80165/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

I was just looking for some information available on the internet when I came across your blog quordle wordle. The content on this site has really impressed me. It demonstrates how well you comprehend this topic.

This article is really amazing. Thanks for the sharing.
https://www.nexusiceland.org/

La gestió coordinada dels recursos hídrics es un enfoque para el manejo de los recursos hídricos que busca planificar y gestionar de manera integrada los recursos hídricos, incluyendo el agua potable, el agua para riego, el agua para generación de energía y el agua para usos ambientales, para lograr un uso sostenible y equitativo de estos recursos. Esto puede incluir medidas como la conservación de la calidad del agua, la reducción del desperdicio, el uso eficiente del agua, la planificación de la infraestructura, y la involucración de las comunidades locales.

https://www.clover-dashboard.com/

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...