El futur de l'aigua a Catalunya (2022-2027)
#tercercicleaigua Processos participatius per al tercer cicle de la planificació hidrològica al Districte de Conca Fluvial de Catalunya
G2_18_Prevenció de floracions de cianobacteris tòxics
Nova proposta. La millor manera d’evitar les “explosions” cianobacterianes és evitar que hi hagi molts nutrients a l’aigua, als pantans, ja que s’alimenten d’aquests. I això implica que els nutrients s’eliminin en les depuradores, tant les urbanes com les industrials. Per tant, implica fer inversions per posar sistemes a les depuradores, donat que algunes ja tenen, i d’altres no.
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
És correcte. La mesura principal en aquest àmbit és treballar sobre el sistema de sanejament, eliminar el màxim els nutrients en les depuradores, així com la reducció de les aportacions de nutrients d'origen ramader.
Trobades relacionades:
TAULA 2. Abastament i recursos hídrics (GIRONA)
Taller en línia per treballar les propostes sobre "Garantia d'abastament, eficiència, estalvi i consum" en l'àmbit de GIRONA.
Aquest àmbit inclou les conques del Daró, la Muga, el Fluvià, recs del Madral, les rieres del Cap de Creus, el Sirvent, el Ter i les rieres de Montgrí-Empúries i Cap de Begur-Lloret de Mar.
Aquí pots veure la dinàmica de treball de la sessió
Documents de referència per a la consulta prèvia al taller:
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Compartir: