" class="part-icon-bars">

El futur de l'aigua a Catalunya (2022-2027)

#tercercicleaigua Processos participatius per al tercer cicle de la planificació hidrològica al Districte de Conca Fluvial de Catalunya

Fase 4 de 4
Fase 4. Sessions de Retorn 01-04-2022 - 31-05-2022
Veure les fases

T2_15_Gestió forestal vinculada a la recuperació d'aigua blava

04/01/2021 12:39  
Acceptades

Observacions a les mesures proposades per l'ACA. Acord amb les propostes de mesures de l’ACA en la gestió forestal vinculada a la recuperació d'aigua blava. Es valora que els boscos estan molt deixats, la majoria són de propietaris privats, i hi ha pocs de públics. Per millorar la seva gestió i implementar les mesures de l’ACA caldrà implicar als ens locals.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La gestió forestal és molt important per la gestió de l’aigua. Malgrat l’ACA no té competències en l’àmbit forestal, fins el moment s’han realitzat actuacions de recerca en parcel·les molt concretes, però es volen ampliar, més des d’una investigació aplicada de potencials mesures que una gestió directa de l’acció.

Trobades relacionades:

TAULA 2. Abastament i recursos hídrics (TARRAGONA)
03 Desembre 2020
19:00 - 21:30

Taller en línia per treballar les propostes sobre "Garantia d'abastament, eficiència, estalvi i consum" en l'àmbit de TARRAGONA.

Aquest àmbit inclou les conques del Gaià, el Francolí, la riera de Riudecanyes, les rieres de Calafat-Golf de Sant Jordi, les rieres del Baix Camp, les rieres de la Punta de la Móra i les rieres de Calafell-Torredembarra. 


Aquí pots veure la dinàmica de treball de la sessió

Documents de referència per a la consulta prèvia al taller:


Referència: II-PROP-2021-01-80200
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/tercercicleaigua/f/3016/proposals/80200/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/tercercicleaigua/f/3016/proposals/80200/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

La silvicultura és un dels principals motors del sistema mundial framed game d'aigua dolça. Els boscos del món són la font més gran d'aigua neta, però també són els més vulnerables als danys causats per les activitats humanes.

Thanks for sharing, I found a lot of interesting information here. A really good post, very thankful and helpful that you will write many more posts like this one. https://www.skywardalpine.com/

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...