" class="part-icon-bars">

El futur de l'aigua a Catalunya (2022-2027)

#tercercicleaigua Processos participatius per al tercer cicle de la planificació hidrològica al Districte de Conca Fluvial de Catalunya

Fase 4 de 4
Fase 4. Sessions de Retorn 01-04-2022 - 31-05-2022
Veure les fases

B2_2_16_Reutilització de l’aigua regenerada

04/01/2021 12:55  
Acceptades

Nova proposta. Amb relació a la reutilització de l’aigua regenerada hi ha una mesura important al Baix Llobregat però es troben a faltar altres projectes. S’entén que la mesura B4.007 de construcció de 20 noves estacions d’aigua regenerada i les seves xarxes associades poden contemplar alguns d’aquests projectes. S’observa que a l’Àrea Metropolitana de Barcelona hi ha depuradores rellevants a tenir en compte, destacant algunes d’elles: Sant Feliu, Montcada, Gavà, Rubí, Besòs, etc.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Hi ha depuradores de tot tipus entre aquestes 20, algunes més petites i algunes més grans, i algunes en un estat del projecte més avançat o confirmat i altres en fases més embrionàries. Per exemple, es pot citar Reus a Riudecanyes - Siurana o Montbrió com algunes de les més avançades (conca Tarragona). No totes les propostes estan tancades, i caldrà l’acord en cada territori per tirar-les endavant, perquè no es pot promoure la reutilització de l’aigua si els usuaris no la volen, i per tant, cal treballar l’acord amb els usuaris.

Trobades relacionades:

TAULA 2. Abastament i recursos hídrics (BARCELONA 2)
10 Desembre 2020
19:00 - 21:30

Taller en línia per treballar les propostes sobre "Garantia d'abastament, eficiència, estalvi i consum" en l'àmbit de BARCELONA 2.

L'àmbit BARCELONA 2 inclou les conques del Llobregat, el Garraf, el Foix i les rieres del Pla del Llobregat. 


Aquí pots veure la dinàmica de treball de la sessió

Documents de referència per a la consulta prèvia al taller:

Referència: II-PROP-2021-01-80218
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/tercercicleaigua/f/3016/proposals/80218/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/tercercicleaigua/f/3016/proposals/80218/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Thanks for sharing the post. It is beneficial for many people. There are millions of games available to pick from, but each person, like myself, has various aspects that we appreciate. I suggest all the game called lol beans.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...