" class="part-icon-bars">

El futur de l'aigua a Catalunya (2022-2027)

#tercercicleaigua Processos participatius per al tercer cicle de la planificació hidrològica al Districte de Conca Fluvial de Catalunya

Fase 4 de 4
Fase 4. Sessions de Retorn 01/04/2022 - 31/05/2022
Fases del procés
Acceptades

Nova proposta. Promoure una participació més estable dels ajuntaments en el tema de la contaminació. Crear una dinàmica més de baix a dalt, per participar en la solució, col·laborant a diagnosticar, a fer propostes, a conscienciar, a informar, etc. Els ajuntaments petits amb regidories d’àmbit agroforestal, mediambiental o de pagesia, que trepitgen i coneixen el territori, tenen alguna cosa a dir i a fer, perquè sembla que tot vingui donat des de dalt, des de Territori o Agricultura o Medi Ambient.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La revisió de les zones vulnerables garanteix la participació al llarg del tot el procediment normatiu, atès que s’efectua per disposició normativa, primer en un tràmit de consulta prèvia i després, a més a més d’un tràmit d’informació pública, es dona una audiència específica al ajuntaments afectats.

Trobades relacionades:

TAULA 4. Contaminació associada a pràctiques agrícoles i ramaderes (BARCELONA 2)
04 Març 2021
18:00 - 20:30
Taller en línia per treballar les propostes sobre "Contaminació associada a pràctiques agrícoles i ramaderes" en l'àmbit de BARCELONA 2. Conques d’El Foix i el Llobregat i les rieres d’El Prat de Llobregat i el Garraf Aquí pots veure la dinàmica de treball de la sessió. Documents de referència per a la consulta prèvia al taller: Esborrany Pla de Mesures Taula 4 Esborrany de Pla de Gestió Taula 4.
Referència: II-PROP-2022-04-83818
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/tercercicleaigua/f/3054/proposals/83818/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/tercercicleaigua/f/3054/proposals/83818/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots