G5_28_Preparació front inundacions
Nova proposta. Establir alguna estructura institucional transversal específica de coordinació amb participació del mon local per aquest Pla.
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Et donem la benvinguda al portal Participa Gencat. Construïm una societat més oberta, transparent i col·laborativa. Uneix-te i participa!
Et donem la benvinguda al portal Participa Gencat. Construïm una societat més oberta, transparent i col·laborativa. Uneix-te i participa!
El Pla de Gestió del Risc d’Inundació (PGRI) és un pla intersectorial que s’elabora en compliment de la Directiva 2007/60/CE d’Inundacions (DI), i de la seva transposició a l’ordenament jurídic espanyol (Reial Decret 903/2010, de 9 de juliol). El PGRI integra els programes de mesures que cadascuna de les administracions competents han de dur a terme, en l’àmbit de les seves competències, per a reduir el risc d’inundació, inclosos el municipis. Així doncs, el PGRI constitueix en si mateix l’eina de coordinació i gestió entre els diferents actors implicats en l’avaluació i gestió del risc d’inundació al districte de conca fluvial de Catalunya.
El PGRI es tramita de forma coordinada i en paral·lel al Pla de Gestió del Districte de Conca Fluvial de Catalunya (PGDCFC) i al seu programa de mesures (PdM). En aquest sentit, el PdM incorpora les mesures de reducció del risc d’inundació responsabilitat de l’Agència Catalana de l’Aigua. Addicionalment, el PGRI compta amb els seu propi procés d’informació pública per un període de 3 mesos.
Per altra banda, i pel que fa a la planificació de la resposta en situació d’emergència per inundacions, el Pla especial d’emergències per inundacions de Catalunya (INUNCAT), també incorpora en la seva operativa la participació del municipis i serveis de protecció civil locals.
Nova proposta. Establir alguna estructura institucional transversal específica de coordinació amb participació del mon local per aquest Pla.
Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.
Canviar la configuració de les galetesFem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
El text següent és una representació abreviada i criptografiada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
5dc1f41de8766f7e6994cac1cd2036e8fc0fa78d54fb03f18f1362d88fba6a39
{"body":{"ca":"<p>Nova proposta. Establir alguna estructura institucional transversal específica de coordinació amb participació del mon local per aquest Pla.</p>"},"title":{"ca":"G5_28_Preparació front inundacions"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia(Enllaç extern) i copiar-hi les dades d'origen.
Compartir