" class="part-icon-bars">

Uniformitat, elements d'identificació i reconeixements dels Mossos d'Esquadra

#seguretat, identitat corporativa Tràmit de participació ciutadana (article 69 de la Llei 19/2014) en el Projecte de decret sobre la uniformitat, els elements d'identificació i els reconeixements dels Mossos d'Esquadra

Fase 2 de 2
Propostes 03/06/2024 - 24/06/2024
Fases del procés
Ajuda

Són espais d'interlocució entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Suma la teva participació a través dels mecanismes que tens a la teva disposició!

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Normativa

L’objectiu de la consulta és recollir les propostes i els suggeriments de la ciutadania en relació amb la iniciativa normativa destinada a regular i actualitzar la uniformitat, els elements d'identitat corporativa i els reconeixements del cos de Mossos d’Esquadra.

Objectiu de la norma:

Regular i actualitzar la nova uniformitat, els reconeixements, les salutacions i altres elements identificadors, de manera que s'adaptin a les necessitats de qualitat i identitat corporativa i que es concretin les directrius bàsiques per homogeneïtzar-los, amb les finalitats de garantir-ne l'efectivitat policial i la identificació i de millorar el sistema de seguretat pública.

 Actualitzar i simplificar la diversitat reglamentària que hi ha en l’actualitat en relació amb la uniformitat, imatge corporativa i els elements identificadors de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra.


Per fer‐nos arribar qualsevol tipus d’aportació en relació amb la consulta, has d’adreçar‐te a l’apartat “Propostes” del menú superior. Per fer la proposta, cal estar donat d’alta al portal.

Departament Departament d'Interior
Disposa de retorn
Data d'inici 03 de Juny de 2024
Data de finalització 24 de Juny de 2024
Referència: II-PART-2024-06-698

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/uniformitatmossos/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/uniformitatmossos/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>