Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
ProperESS (Associació Social Andròmines)
Segons l’Agència de Residus de Catalunya, cada persona genera 35 quilograms de residus alimentaris per any. Agafant aquesta xifra, s’ha cregut estratègic abordar la problemàtica del malbaratament alimentari, des de l’òptica de recuperar el valor dels aliments i veure’ls com un recurs i no pas un residu a través de l'enfortiment la xarxa de suport mutu, augmentant la recollida d'aliments descartats de diferents fonts properes (escoles, empreses, particulars) i aprofitant-los a partir de diferents canals (donació d'aliments a persones de risc d'exclusió social, nevera solidària, etc.), així com fent tallers de malbaratament alimentari o d'aprofitament.
Responsable implementació: Associació Social Andròmines
Altres agents implicats: Espai ambiental, Ca la Rosa, Bitlab, Bostik
Àmbit d'aplicació: transversal
Aquesta proposta està en curs.
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...