Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta està en curs.

Setmana contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)

Avatar: Secretaria del Comitè de Profit Secretaria del Comitè de Profit En curs

Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a consumidors, AECOC organitza la Setmana contra el malbaratament d'aliments, una iniciativa de col·laboració per prevenir el malbaratament alimentari.

Durant l'última setmana del mes de setembre, les diferents baules de la cadena de valor (sector primari, indústria, distribució, HORECA i associacions de consumidors) duen a terme accions de sensibilització i informació al consumidor i a l'opinió pública en general en les principals cadenes de distribució del país, restaurants i centres de formació.

Aquesta campanya se celebra en el marc de la iniciativa La alimentación no tiene desperdicio

Responsable implementació: AECOC

Altres agents implicats: empreses associades a la iniciativa

Àmbit d'aplicació: transversal

Indicadors de seguiment i resultats: nombre d'organitzacións participants

Pressupost aproximat: -

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir