" class="part-icon-bars">

Comitè de Profit

#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya

Setmana contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)

10/09/2022 12:25  
En curs

Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a consumidors, AECOC organitza la Setmana contra el malbaratament d'aliments, una iniciativa de col·laboració per prevenir el malbaratament alimentari.

Durant l'última setmana del mes de setembre, les diferents baules de la cadena de valor (sector primari, indústria, distribució, HORECA i associacions de consumidors) duen a terme accions de sensibilització i informació al consumidor i a l'opinió pública en general en les principals cadenes de distribució del país, restaurants i centres de formació.

Aquesta campanya se celebra en el marc de la iniciativa La alimentación no tiene desperdicio

Responsable implementació: AECOC

Altres agents implicats: empreses associades a la iniciativa

Àmbit d'aplicació: transversal

Indicadors de seguiment i resultats: nombre d'organitzacións participants

Pressupost aproximat: -

Aquesta proposta està en curs.

0 Suports

Referència: II-PROP-2022-09-84760
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/assemblies/comitedeprofit/f/3592/proposals/84760/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/assemblies/comitedeprofit/f/3592/proposals/84760/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...