Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
Setmana contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a consumidors, AECOC organitza la Setmana contra el malbaratament d'aliments, una iniciativa de col·laboració per prevenir el malbaratament alimentari.
Durant l'última setmana del mes de setembre, les diferents baules de la cadena de valor (sector primari, indústria, distribució, HORECA i associacions de consumidors) duen a terme accions de sensibilització i informació al consumidor i a l'opinió pública en general en les principals cadenes de distribució del país, restaurants i centres de formació.
Aquesta campanya se celebra en el marc de la iniciativa La alimentación no tiene desperdicio
Responsable implementació: AECOC
Altres agents implicats: empreses associades a la iniciativa
Àmbit d'aplicació: transversal
Indicadors de seguiment i resultats: nombre d'organitzacións participants
Pressupost aproximat: -
Aquesta proposta està en curs.
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Carregant els comentaris ...
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...