Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
8 propuestas
Nueva propuestaFiltrar por:
El siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultadosEl siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultados
Ordenar propuestas por:
Resultados por página:
Aprobada
Habilitació de punts de recollida de menjar que preveus no fer servir als equipaments cívics i...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
Segons l’Agència de Residus de Catalunya, cada persona genera 35 quilograms de residus...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
Al febrer de 2022 s'ha posat en marxa el Foodback, el centre d'aprofitament alimentari de...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
L’Ajuntament de Sant Just Desvern va posar en marxa el projecte “A Sant Just, l’escola cuina,...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
Formació sobre requisits d'higiene en les donacions d'aliments adreçada a voluntaris i...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
Els participants del programa realitzen itineraris d’inserció personals amb nosaltres i, alhora,...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
Realitzar contactes amb supermercats i empreses d'alimentació per arribar a acords d'aprofitament...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0