" class="part-icon-bars">

Agenda Rural de Catalunya

Procés participatiu sobre l'Agenda Rural de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 08/03/2022 - 08/04/2022
Fases del procés

Sistema agroalimentari_Terres en desús

09/02/2022 20:58  

Els agricultors i ramaders també hauríem de tenir prioritat en poder-les utilitzar, el fet d’haver hagut de conviure molts anys amb aquestes terres abandonades i sense cap possibilitat d’accedir-hi hauríem de ser els primers en poder-hi accedir i sinó hi estan interessats que aquestes terres es posessin a disposició d’aquests nous agricultors. Es podria utilitzar la figura de l’Explotació Agrària Prioritària per assignar prèviament aquests espais.


Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2022-02-83484
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/AgendaRuralCatalunya/f/3364/proposals/83484/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/AgendaRuralCatalunya/f/3364/proposals/83484/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb Nicholas185Smith
Editat

Em sembla molt interessant la teva proposta d’utilitzar la figura de l’Explotació Agrària Prioritària per apoyar els agricultors i les ramaders que han de conviure amb aquestes terres abandonades. Aquesta és una iniciativa que s’adapta al concepte de sistemes agraris sostenibles, que busquen garantir la productivitat, la diversitat i la qualitat de l’alimentació, així com la protecció del medi ambient i la respecte de les cultures i les tradicions.

Segons la llei catalana, les explotacions agràries de titularitat compartida es consideraran prioritàries sempre que la renda unitària de treball (RUT) es trobi entre el 35 i el 180% de la renda de referència (RR) i un dels dos titulars tingui la consideració d’Explotació Agrària Prioritària. Així, podrían obtenir avantatges fiscals i accés a determinats ajuts i quotes de producció.

https://ballsportsgear.com/

Visit: https://suboxonlineshops.weebly.com/ - Order Suboxone Online Via FedEx Delivery

Carregant els comentaris ...