" class="part-icon-bars">

Procés participatiu sobre l’avaluació del compliment de les obligacions de transparència.

Debatre sobre avaluació per a millorar la transparència de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Fase 4 de 4
Fase de retorn 01/12/2019 - 29/04/2020
Fases del procés
Torna a la pàgina de procés

Fases del procés

 1. 1
  31/07/2019 - 19/09/2019

  Prèvia d'Informació

  Durant aquesta fase es dona a conèixer i es fa difusió del procés participatiu i dels seus elements principas com són els objectius del procés, els eixos de debat, els mecanismes i els canals de participació.

  Es posa a disposició dels participants i altres interessats documents i enllaços a pàgines webs amb informació per a que els i les participants que ho desitgin puguin aprofundir prèviament i reflexionar abans del debat sobre els temes a tractar en la fase de deliberació.

 2. 2
  20/09/2019 - 31/10/2019

  Fase de participació

  Durant aquesta fase es podrà participar en el debat en línia i prendre part en el taller de participació presencial previst per a la primera quinzena del mes d'octubre. L'objectiu és que les persones implicades facin comentaris i propostes entorn a les qüestions sotmeses a debat per a millorar l'avaluació de la transparència, i, d'aquesta manera, incidir en aquest aspectes de les actuacions de la Generalitat de Catalunya en matèria de transparència. Aquesta fase obre canals que permeten la interlocució entre diferents agents de la societat, la ciutadania i la Generalitat de Catalunya.

  Els resultats del procés es recolliran en un informe resum amb el conjunt d'aporacions dels participants.

 3. 3
  01/11/2019 - 30/11/2019

  Fase de resultat

  En aquesta fase de procés es recullen, ordernen i s'integren totes les propostes en un informe final sobre el procés participatiu. Els interessats podran consultar de forma sintética les diferents aportacions. També podran conèixer com els participants han valorat el porcés participatiu.

 4. 4
  01/12/2019 - 29/04/2020

  Fase de retorn

  Un cop tancada la fase de participació, l'informe final del procés s'enviarà a l'òrgan competent (la Comissió Interdepartamental de Tansparència i Govern Obert -CITGO), que examinarà les propostes i incorporarà aquelles que consideri que poden millorar el sistema d'avaluació.