" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Phase 3 of 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Process phases

Publicitar amb antelació les zones de batuda.

28/07/2023 12:42  

S'ha d'avisar amb prou antelació les zones de batuda. No sempre és fàcil trobar rutes alternatives i no sempre es tenen forces suficients per allargar el recorregut al trobar els avisos i haver de voltejar la zona de batuda.

Endorsements count11

Reference: II-PROP-2023-07-87010
Version number 1 (of 1) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87010/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87010/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0.0%)

No comments with votes found

1 against (33.3%)

member-avatar Gloria

Against  En moltes areas de caça es comunica a l'ajuntament i és l'ajuntament qui ho comunica a través de la seva pàgina web. Per altra banda, tingeu en compte que els caçadors paguem per fer ús dels terrenys que són privats i que, en tot cas els qui no podeu accedir-hi sou vosaltres. Us informo també que a les areas de caça hi ha un guarda rural que s'encarrega de controlar els accessos i comunicar a les autoritats pertinents l'entrada de persones no autoritzades.

Comment details

You are seeing a single comment

View all comments

Conversation with FRANCISCO MANUEL

A tota Catalunya hi ha forestals vigilant?, Els caçadors paguen per caçar, nosaltres paguem per caminar, almenys els que estem federats. Quan dels nostres impostos se'n va a subvencionar els boscos? Quan dels nostres impostos se'n va a extingir incendis en terrenys privats? (tots!). Si el pensament és el que diu, heu de posar portes al camp!, i a veure com negocieu el dret de pas per camins convertits en públics pels anys. Aquest diumenge un mort més d'una persona que no participava en la batuda

Hi ha guarda rural a les areas de caça, no forestal. Els caçadors també paguem i tamé estem federats. Els caçadors també paguem impostos, i no hi ha ningú que estigués més a favor que nosaltres de que s'invertís una mica de diners públic en la conservació de la muntanya. Lamentem la mort d'aquesta persona igual que tota la societat.
Quin greu aquesta imatge que teniu dels caçadors.
Salut.

Loading comments ...