" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Caça i usuaris del medi.

05/09/2023 10:26  

El bosc i la caça son per a qui hi viu i en treu profit i a sobre paguen per la seva gestio. Les arees de caça son com una granja ecologica al aire lliure que esta regulada per Pagesos i Caçadors i gracies a ells perduren les especies i es regulen. perque tenen menjar ( de les plantacions i reforços de caçadors ) i aigua amb reforços de parts interessades ( caçadors ) gracies a ells la resta de fauna en treu profit consumint caça. Les llicencies que paguen caçadors ajuden a mantenir les especies ( TOTES ) i aqui els altres usuaris que accedeixen a finques autoritzades per regular la caça NO PAGUEN res i per tant no contribueixen. Van un cop de tant en quant. Aixi que el millor es que TOT-HOM PAGUE i es destinen els diners a millorar l'habitat i la regulacio de les especies ja la faran els caçadors o les altres especies. L'Administracio s'ha d'implicar en millorar l'habitat sino les especies vindran al la Ciutat o desapareixeran. Han de tenir menjar i aigua i ser regulades.

Llistat d'adhesions


Referència: II-PROP-2023-09-87076
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87076/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87076/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Interessant. Estaria bé una major transparència en la gestió de les àrees cinegètiques. Sovint el propietari amb major superfície fa i desfa al seu antull sense ni el consentiment ni el coneixement de la resta de titulars. Certament mantenir el medi en bon estat és car i són els titulars i en menor mesura els caçadors els que més recursos hi aporten.

Carregant els comentaris ...