" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Fer pedagogia sobre els beneficis de l'activitat cinegètica a les aules

06/09/2023 20:24  

En un món cada cop més urbanita i més allunyat del món rural és necessari fer pedagogia sobre els beneficis de l'activitat cinegètica al nostre país. És una activitat esportiva que es realitza a l'aire lliure, gaudint de la natura, requereix d'una activitat física que aporta beneficis per la salut, allunya el jovent d'altres formes d'oci que poden ser perjudicials i es tracta d'una activitat que es realitza principalment en companyia de gossos, enfortint el vincle entre aquests i nosaltres. S'apren a distingir, conèixer, cuidar i valorar les diferents espècies que poblen el nostre entorn i a realitzar una caça raonable i sostenible.

És primordial per construir una societat més vinculada a la realitat de la natura i que no visquin en els mons de Disney, que és totalment fals.

Llistat d'adhesions

Número d'adhesions2

Referència: II-PROP-2023-09-87110
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87110/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87110/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

llavors quan aneu al Super tambe niria be que us fiquen les fotos d'aquest animals sense cap recorregut ni llibertat per al consum vostre. Que fiquen les fotos com al tabac de com estan i la vida que han tingut abants de ser depredats per vosaltres. Els caçadors a banda de ajudar a les especies que depredem els donem la lliberta plena abants de ser depredades per les persones o els altres predadors.. Vosaltres nomes pagueu i tanqueu ells ulls. Tingueu mes coratxe.

Carregant els comentaris ...