" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Seguretat en les activitats cinegètiques

18/10/2023 15:00  

-         Establir un marc normatiu de compatibilitat entre les activitats cinegètiques i altres activitats d’ús públic (per exemple, limitació de la pràctica de la caça en els espais naturals de més freqüentació durant els caps de setmana, etc.)

-         Establir el sistema de comunicació entre els col·lectius locals de caçadors i els ens gestors dels espais naturals protegits, per tal de comunicar les activitats que s’organitzen en aquests, i poder realitzar modificacions i canvis en les activitats cinegètiques, en funció d’aquesta informació.

-         Protocol·litzar mecanismes de participació de les persones que viuen i treballen a l’àmbit de les àrees de cacera, amb especial atenció als aspectes de seguretat i comunicació.

-         Incloure un protocol detallat de les actuacions derivades de la seguretat, comunicació i senyalització, a seguir per a cada batuda.

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2023-10-87477
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87477/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87477/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

El Marc normatiu de caça existeix des de fa molt de temps i ara amb aquesta futura llei de caça podrien dir que "s'actualitzarà". El que fa falta son marcs normatius per la resta d'usuaris del medi natural. I per suposat que no estem d'acord que les limitacions tinguin que ser sempre pel col•lectiu de caçadors que son a més qui notifiquen als parcs naturals les seves activitats cinegètiques. Prou de posar impediments a l'activitat cinegètica i potser començar a regular la resta d'activitats.

Carregant els comentaris ...