" class="part-icon-bars">

Participa al Pla director urbanístic de l'activitat econòmica de la Conca d'Òdena

#ConcaParticipa Procés participatiu del Pla director urbanístic de l'activitat econòmica de la Conca d'Òdena

Fase 4 de 4
Fase de retorn 02/03/2021 - 15/12/2021
Fases del procés

Sector Can Morera: Projecte Tecnològic (1)

22/07/2020 11:56  
Volem promoure D-hubOdena, un Campus sobre les dades i el coneixement que vol albergar com a empresa referent un centre de dades de gran capacitat i connectat amb d'altres a la resta del món per oferir serveis cloud juntament amb empreses intensives en dades i energia dels diferents sectors. El seu objectiu és ser un Hub referent en la transformació digital i per això promou un polígon modern i sostenible, adaptat a la 4ª revolució industrial i generador de polítiques d’economia circular.
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-07-79101
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/PDUAECOConcaOdena/f/2856/proposals/79101/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/PDUAECOConcaOdena/f/2856/proposals/79101/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Formo part del sector TIC de la comarca i aquest plantejament no respon a les necessitats de les empreses TIC de la comarca, que van en una línia molt diferent, com per exemple la iniciativa EspaiTic. No és cert que demanem parcel·les grans ni respon a la realitat del territori.
Si amb aquesta afirmació es refereix a tecnològiques estrangeres que s'instal·larien aquí, el D-hubOdena és un brindis al sol. Per múltiples raons no és realista aquest plantejament.
I a això s'ha d'afegir, si no vaig errat, que el PDUAECO no condiciona l'activitat de les parcel·les i per tant per molt que se'ns vengui la idea d'un parc tecnològic, un cop aprovat s'hi podria instal·lar qualsevol tipus d'activitat econòmica. Aquest hub és un esquer.

Carregant els comentaris ...