" class="part-icon-bars">

Procés participatiu per a l'elaboració del PRUG de l'àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus

#PRUGCapdeCreus Pla Rector d'Ús i Gestió del Parc Natural de Cap de Creus

Fase 4 de 4
Participació Pública 27/09/2022 - 14/11/2022
Fases del procés

Reserves Naturals parcials: zones d'excel·lencia per tots

29/01/2021 15:35  
Les zones en RNP són zones d’excel.lència segons qui hi operi. Pel busseig, són zones d’excel.lència i en limiten les nostres activitats. En canvi, per la pesca professional ( d’alt impacte mediambiental ) són zones d’explotació. No és just. Si es consideren les RNP com zones d’excel.lència ho ha de ser per tots els sectors o per cap dels qui hi opera. Proposta: Que les zones RNP siguin zones d’excel.lència per tots, amb prohibició d'activitats extractivas.
Referència: II-PROP-2021-01-80363
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/PRUG-PNCapdeCreus/f/2862/proposals/80363/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/PRUG-PNCapdeCreus/f/2862/proposals/80363/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb OSCAR

Crec que com a reserva natural, s'ha de mirar de protegir el medi natural, però com a submarinista, no ho trobo bé que el busseig no es pugui fer i en canvi la pesca si. En el nostre mon, la regla bàsica és: no treiem res, no deixem res. Amb aquesta premisa considero que si el que es pretén és preservar i recuperar aquestes àrees, la pesca també hi hauria d'estar limitada, ja que la pesca si que pot modificar el medi ambient i no permetre la recuperació d'aquestes zones, que crec que és el que es vol aconseguir.

Buenas Oscar,
En el Prug actual, el buceo esta permitido en las reserves (RNP). Solamente esta limitado. Pero la pesca profesional no tiene limite, pueden seguir explotando las RNP, como ahorra. Vaya RNP de fachada que nos propone la Gencat !

Carregant els comentaris ...