" class="part-icon-bars">

Procés participatiu per a la declaració del Parc Natural de les Muntanyes de Prades i aprovació del Pla de protecció del medi natural i del paisatge

Procés per orientar la normativa i l'ordenació del Pla de protecció del medi natural i del paisatge i valorar l'àmbit territorial del futur Parc Natural

Fase 4 de 4
Fase 4: Retorn del procés participatiu i següents passos 08/01/2024 - 31/03/2024
Fases del procés
Torna a la pàgina de procés

Fases del procés

 1. 1
  06/12/2022 - 12/07/2023

  Fase 1. Fase prèvia al procés de participació ciutadana: Consulta pública prèvia sobre la creació del Parc Natural de Muntanyes de Prades

  Aquesta és la fase inicial de participació en la iniciativa, concretament, la consulta pública prèvia. En aquesta fase es van visitar als vint-i-dos municipis que en aquell moment formaven part del Parc Natural per tal de rebre aportacions i solucionar qualsevol dubte. A partir d'aquí, es va realitzar una fase de retorn per exposar tots els resultats obtinguts.

  En el següent enllaç trobareu tota la informació d'aquest procés amb el document de retorn:

  https://participa.gencat.cat/processes/DecretPrades

 2. 2
  23/10/2023 - 10/12/2023

  Fase 2. Procés participatiu: Sessions d'informació, debat i propostes

  Actualment, s'inicia el procés participatiu sobre el Pla de protecció del medi natural i del paisatge obrint dues vies per a la participació: les sessions d'informació i debat i l'apartat web per fer arribar les propostes en línia.

  Per cadascuna de les sessions una vegada acomplida l'activitat participativa es publicarà al web un informe resum amb els resultats obtinguts.

 3. 3
  01/01/2024 - 31/01/2024

  Fase 3: Resultats del procés participatiu

  Quan ja s'hagin dut a terme les cinc sessions de la fase anterior, es publicarà al web un informe amb els resultats del procés, recollint tant les propostes de les sessions presencials com les propostes via online.

 4. 4
  08/01/2024 - 31/03/2024

  Fase 4: Retorn del procés participatiu i següents passos

  En aquesta fase es publicarà un informe de retorn amb la valoració de les propostes recollides durant el procés participatiu. Per tal d'exposar els resultats es realitzaran diferents sessions presencials.

  Una vegada finalitzat aquest procés els següents passos seran els d'informació pública, tràmit d'audiència i retorn.