" class="part-icon-bars">

Proceso Participativo para definir la Xarxa ParticipaLab (XPL)

#XarxaParticipaLab Ayúdanos a definir los servicios de participación ciudadana que se pueden incorporar en los equipamientos

Fase 5 de 5
Retorno 01/03/2022 - 30/06/2022
Fases del proceso

Banc d’informació de recursos del territori

02/11/2021 19:17  

 Els territoris ofereixen molts serveis i recursos, que es diversifiquen i diferencien segons l’entorn i les necessitats que s’hi troben. Seria interessant que els equips  de professionals dels equipaments poguessin tenir més coneixement de l'entorn proper o de municipi amb l’objectiu d’assessorar a la ciutadania que s'adreça a l'equipament. La creació d’un banc d'informació proporcionaria una visió integral de tots els recursos que hi ha de qualsevol àmbit, tant de participació com de qualsevol altre àmbit en tot el territori. Els equipaments han de tenir coneixement de les accions que es fan al seu entorn per tal de dissenyar recursos i serveis que responguin a la realitat del territori. Per tal de desenvolupar aquesta cerca de coneixement de l’entorn és important que les persones professionals hi dediquin part de les seves hores, invertir temps de qualitat en conèixer els projectes i programes que s’impulsen al territori.


Encuentros relacionados:

EN LÍNIA - Segona trobada amb Casals i Centres Cívics
26 octubre 2021
10:00 - 12:00
Segona trobada amb responsables de Casals i Centres Cívics per recollir idees i propostes de què cal fer per facilitar que l’equipament esdevingui membre actiu de la Xarxa. 

Lista de adhesiones

Número de adhesiones1

Referencia: II-PROP-2021-11-82848
Versión 1 (de 1) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/XPL/f/3148/proposals/82848/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/XPL/f/3148/proposals/82848/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Conversación con fdpci

La realitat és més administrativa!

Participació? Implicació d'entitats i de programes? El Consorci fa anys publicava una calendari de les activitats al territori. Desaparegut. S'hauria d'organitzar reunions participatives al territori amb un ventall obert i ample de professionals i entitats locals. No es farà.

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...