" class="part-icon-bars">

Exposició pública del Catàleg del paisatge del Penedès

#CatàlegPaisatgePenedès Exposició pública del Catàleg del paisatge del Penedès

Fase 1 de 2
Fase d'exposició pública 14/02/2024 - 07/06/2024
Fases del procés

Sessió explicativa sobre l’avantprojecte del Pla territorial parcial i el catàleg del paisatge del Penedès

Avatar: Trobada oficial Trobada oficial
08/03/2024 09:33   4 comentaris
15 Maig
17:30 - 19:30
Referència: II-MEET-2024-03-1018
Versió 11 (de 11) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/catalegpaisatgepenedes/f/4047/meetings/1018/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/catalegpaisatgepenedes/f/4047/meetings/1018/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

El passat 6 de febrer es va publicar l’avantprojecte del Pla territorial parcial del Penedès i el catàleg del paisatge del Penedès, i tots dos faran informació pública 3 mesos.
El 15 de maig farem una sessió explicativa oberta al públic sobre l’avantprojecte del Pla territorial parcial i el catàleg del paisatge del Penedès . En aquesta sessió oberta al públic per explicar ambdós documents, per tal que dins d’aquest període d’informació púbica les persones interessades presentin al·legacions si ho consideren adient.

Si vols assistir-hi omple el formulari d'inscripcions.

Vilafranca del Penedès
Plaça Jaume I, 1
Auditori del Vinseum

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

estic d'acord, hi ha que canviar el model, es el moment de fomentar la sobirania alimentaria ( a tot Catalunya) si volem algun dia poder ser independents. Es necessari que el 75% del consum es produeixi dins el pais, especialmente la alimentació.
Facilitar el transport menys contaminant, el ferrocarril, donat que El Penedès seguirá seient una zona de pas de les mercancías del sud cap el nord durant molts anys. Cal evitar les zones saturades com les urbanes de Tarragona i Barcelona facilitan el trànsit cap EU.
Facilitar el trànsit intern, la desconnexió ferroviaria entre les capitals comarcals de la Vegueria es un fort impediment per fortalecer una economia propia, la comunicació directa entre las mateixes deu ser una prioritat.
Les línies de mercancías deuen allunyar-se de la AV i del transport de passatgers, oferint alternatives en cas necessari.
Les conexións internes, carreteres i camins, han de facilitar el tránsit tant de persones com de mercaderies dintre de la vegueria.

Carregant els comentaris ...