" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre d’ordre del procediment per completar els ensenyaments professionalitzadors que s’extingeixen

Consulta pública prèvia a l’elaboració del projecte d'ordre per la qual s'estableix el procediment per completar els ensenyaments professionalitzadors que s’extingeixen

Fase 2 de 2
Retorn 31/12/2023 - 29/02/2024
Fases del procés
Ajuda

Són espais d'interlocució entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Suma la teva participació a través dels mecanismes que tens a la teva disposició!

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Normativa

La consulta pretén conèixer el parer del professorat, de la titularitat dels centres, de l’alumnat i de la comunitat educativa en general sobre el procés de compleció d’estudis derivats de l’extinció de títols o de la modificació de currículums.


Objectiu de la consulta

L’objectiu de la consulta és recollir les propostes i suggeriments relatives al temps i forma de compleció d’estudis a extingir.

Els aspectes que es proposa regular amb aquesta ordre són els ensenyaments que comprèn, la durada per completar els estudis i la forma o formes de compleció. Així, l'objectiu de l'ordre serà establir un procediment que garanteixi la possibilitat de compleció d’estudis en un termini i forma raonables.

Preguntes per orientar les aportacions

  • Hi ha altres aspectes que haurien de ser desenvolupats i no ho estan al projecte actual? Quins?
  • Considereu que els aspectes citats són suficients? Si no és així, com es podria millorar?
  • S’haurien de preveure altres objectius diferents?
  • Cal considerar altres alternatives a les proposades? Hi ha efectes de les alternatives esmentades que no s’hagin tingut en compte i que siguin rellevants?

Per fer arribar les teves aportacions has d’adreçar-te a l’apartat ‘Propostes’ del menú superior. Per fer la proposta t’hauràs hagut de donar d’alta al portal

Qui hi participa La consulta pública està oberta al conjunt de la ciutadania i afecta el professorat, les titularitats tant dels centres públics com dels centres privats, l’alumnat i la comunitat educativa en general.
Departament Departament d'Educació
Unitat promotora Direcció General de Formació Professional
Disposa de retorn
Data d'inici 30 de Novembre de 2023
Data de finalització 29 de Febrer de 2024
Referència: II-PART-2023-11-639

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/complecio-estudis/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/complecio-estudis/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>