" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l'elaboració del Pla Territorial Sectorial per al Desenvolupament de les Energies Renovables a Catalunya (PLATER)

El PLATER pretén ordenar els projectes d’energies renovables en el territori

Fase 2 de 2
Retorn 15/06/2023 - 30/07/2023
Fases del procés

Evitar concentració d’instal·lacions

16/05/2023 12:51  
Rebutjada

A fi d'evitar la concentració d'instal·lacions en determinades zones, convindria promoure preferentment la implantació d’instal·lacions dimensionades en funció de la demanda energètica de la població en la qual s’executa la instal·lació (e.g. fent tramitació simplificada pels primers projectes en cada municipi).

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

El PLATER definirà les zones d'acceleració i unes zones disponibles per a la implantació de les energies renovables amb l'aplicació d'uns criteris homogenis per tot el territori que treballaran en la compatibilitat dels diferents tipus de sòls i capacitat d'acollida del territori, considerant les seves especificitats i característiques del territori. En aquest sentit, la generació s'ubicarà principalment allà on hi hagi potencial (que no té per què coincidir a on estigui la demanda) i unes condicions adequades de compatibilitat. En la mesura del possible, s'afegirà un criteri d'ubicació d'acord amb la demanda per tal de distribuir aquesta generació d'una manera més uniforme, equilibrada i més a prop de la demanda.

Llistat d'adhesions

Esmenar Proposta Milloreu aquest proposta modificant la seva title i body
Número d'adhesions1

Referència: II-PROP-2023-05-86850
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86850/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86850/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...