" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

#lleitrans Consulta pública prèvia sobre l'Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

Fase 2 de 2
Retorn 14/02/2022 - 07/10/2022
Fases del procés

Defensa dels drets de les dones i la infància

17/01/2022 15:07  

Existència dels dos sexes biològics. Protecció dels espais femenins i on hi ha nens: esport, lavabos, dutxes, presons. Recolzament psicològic per adolescents que pateixen l'anomenada "disfòria de gènere". Prohibició de: hormones que bloquegen la pubertat, les mastectomies i la castració i de l'apologia del transgenerisme a les escoles. Dret dels pares i les mares a intervenir si detecten missionisme del culte transgenerista a les escoles.

Número d'adhesions26

Referència: II-PROP-2022-01-83234
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83234/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83234/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

4 a favor (21.1%)

member-avatar Pat

A favor  Gràcies, Montserrat! Claredat i coherència (i molta paciència, veig). S'ha de deixar de confondre el sexe (biològic i immutable) amb el gènere (constructe social, comportaments estereotipats). No es poden confluir, sobretot, en legislacions i polítiques. La "unió" d'aquests conceptes, el primer (una realitat material i objectiva) i el segon (sentiments individuals i subjectius), anul·la el sentit d'ambdós. I dota, a qualsevol que ho desitgi, de les proteccions legals creades per al sexe femení.

5 en contra (26.3%)

member-avatar Alex

En contra  L'anatomia humana de 1r de primària i desfasada? En aquest món hi ha lloc per tot menys per la discriminació, els teus comentaris així són. Viu i deixa viure cada persona fa la seva vida el millor que pot i si ens fem mal o no, ens equivoquem o no es cosa nostre no dels demés. Que et defineix com a dona? Si respons els teus genitals estàs donant la raó d'aquell q va imposar una dona es així i un home així. A on existeix aquestes normes per ser o no ser? Per cert en comptes d'estar aqui intentant treure drets que ni et pertoquen lluita pels teus que nosaltres ja ho fem per nosaltres ;)

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb Alba Salvá

Hola Montserrat.

Has dicho que no eres una persona CIS, ¿acaso sabes lo que significa?, creo que no, pues acabas de afirmar lo contrario.

Y ya que indicas que eres madre, ¿ qué decisión tomarías si tu hijo o hija te dijese que "se sienten del sexo (género) opuesto, o que no se identifica con un género u otro, o con los dos por igual"?

Quizás no entiendas que estamos luchando por tener una sociedad más igualitaria, más coherente con las realidades que existen, sin excluir a nadie.

Las "infancias trans" sí que existen, y hay estudios que están determinando que la madre es la que "propicia" la existencia de las personas trans. Por ejemplo un exceso de hormonas femeninas en los tres primeros meses de embarazo, no producen ningún efecto si el feto es una niña, pero si se trata de un niño, ese exceso de hormonas influye muchísimo; y lo mismo pasa si hay un exceso de hormonas masculinas, si el feto es un niño no pasa nada, pero si es una niña, también le influye muchísimo.

Quan la meva filla de 3 anys em va dir, no vull portar vestits, vull pujar als arbres i jugar amb els nens li vaig dir, i mantenir, no hi ha roba ni joguines de nens o nenes, pots fer el que vulguis. Avui es detrueix les nenes que són com era ella.

Carregant els comentaris ...