" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

#lleitrans Consulta pública prèvia sobre l'Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

Fase 2 de 2
Retorn 14/02/2022 - 07/10/2022
Fases del procés

Coeducació amb perspectiva feminista.

17/01/2022 21:21  

1. Que la llei no interferèixi amb els projectes educatius amb perspectiva feminista, on es treballa des de la premisa que no existeixen coses de nen i coses de nena, i que reforça l'acceptació del cos, la personalitat i els gustos propis i aliens sense que això impliqui la imposició d'etiquetes ni jerarquies patriarcals.

2. Que es doni suport psicosocial, sanitari i visibilitat pública a les persones que han detransicionat.

Número d'adhesions23

Referència: II-PROP-2022-01-83244
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83244/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83244/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (33.3%)

member-avatar Aurora

A favor  S'ha de prioritzar la salut mental abans de prendre decisions que no tenen marxa enrera i amb això em refereixo a no voler "curar" Aspergers i altres trastorns que afecten a la percepció del cos com si el problema fos que les criatures són trans. Si no ho són i tenen una patologia que no es cuida després no es pot arreglar i surten casos com a altres països amb llei trans aprovada on la gent demanda (i guanya) a l'estat per haverlos permés hormonarse sent menors d'edat.

1 en contra (33.3%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb Suri

Ostres, he entés malament les normes del joc?
Al veure una proposta sobre com treballar el feminisme a les aules en un projecte de llei per aconseguir drets per les persones trans, em pensava que jugàvem a respondre coses inconexes, ups!

No ho sé, la teva proposta està completament desconectada de les realitats trans i barreja conceptes de mala manera. Potser llegir referents transfeminstes et faria veure el disvarat que has dit insinuant que aconseguir drets per les persones trans implicaria un possible retrocés en la lluita feminista. És absolutament insultant, sincerament.

Doncs no m'he explicat bé. Això és un procés participatiu sobre un avantprojecte de llei per al reconeixement de la identitat i expressió de gènere. Un dels punts d'aquest avantprojecte és l'educació, tractar el tema a les escoles, amb la meva proposta vull puntualitzar que la perspectiva d'aquests tallers ha de seguir sent que no hi ha activitats ni gustos ni estètica de nen ni de nena. No se si ara s'entén millor.

Comentari moderat el 05/02/2022 02:30

Carregant els comentaris ...