" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

#lleitrans Consulta pública prèvia sobre l'Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

Fase 2 de 2
Retorn 14/02/2022 - 07/10/2022
Fases del procés

Información general a nivel científico

24/01/2022 15:01  

Hay muchos estudios internacionales a cerca de la estuctura y funcionamiento cerebral de las personas trans ( El cerebro funciona parecido al sexo sentido) Así que creo que enfocandolo no sólo desde lo emocional y psicológico del individuo, sinó también desde el punto de vista científico, educar e informar a cerca de la realidad de la diversidad tanto en escuelas, como en el mundo laboral,etc, podría ayudar en la integración y contra las agresiones e intolerancia hacia el colectivo.

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2022-01-83376
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83376/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83376/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (25.0%)

member-avatar Alba Salvá

A favor  Bien, según la ciencia "sólo hay dos sexos"..... Que expliquen los casos de personas hermafroditas, que tienen ambos..... ¿O acaso esta "ciencia" ya no es tan "científica"? La "ciencia" debe actualizarse, estamos en el Siglo XXI, no en el XV ni el XVIII.

2 en contra (50.0%)

En contra  Això és totalment fals, no existeix tal cosa com el neurosexisme; no hi han cervells masculins ni femenins, o dit d'una altra manera: els cervells de dones i homes no funcionen de formes diferents. Aquesta pseudociència del neurosexisme és similar a la frenologia, i està totalment refutada. Per a mostra, es poden buscar els treballs de Cordelia Fine. Ningú no neix en el cos equivocat, no hi ha res com una "ànima sexuada" ni tampoc una "ment immaterial". Som els nostres cossos. La trista realitat és que la gent neix, i creix, en entorns sexistes, on les fan sentir malament per les seves formes d'expressar-se, dient que no és "propi del seu sexe". Això de sentir-se "home o dona" no són més que una col·lecció d'estereotips sexistes sobre el que suposadament sent, o pensa, algú. Que té a veure amb què és el que espera de cada sexe la societat concreta, és a dir: el gènere. Recolzar la diversitat en sentit ampli és abolir els estereotips de gènere, que són sempre sexistes.

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Una ànima emprenedora diu: "Ei, recordes aquell histograma on dèiem que només modelàvem amb els pics?" I tothom diu: "Uh, sí?" I diuen: "Què passa si... Utilitzem aquestes dades?" I tothom gemega, perquè les dades complicades són difícils.

Però algú s'asseu i fa la feina, i mira, la model torna a funcionar. Quan el TCDD va convertir "atzar" alguns «nois» en «noies», però després algunes «noies» en «nois», ara podeu veure que hi ha un subgrup del que hauríeu anomenat "femella" que respon com el "mascle".
El que és important aquí és que no heu etiquetat malament els mascles com a femelles. Es tracta de "famelles" funcionals que poden fer totes les coses "femenines" habituals, com ara gestar nadons. Però responen a aquest disruptor endocrí d'una manera "masculina".

Així que afegiu dues categories més, anomeneu-les "Mascle2" i "Famella2" i seguiu, feliços que el vostre model funcioni! Ara tens 4 sexes, però realment no has de dir-ho a ningú, oi?

Carregant els comentaris ...