" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

#lleitrans Consulta pública prèvia sobre l'Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

Fase 2 de 2
Retorn 14/02/2022 - 07/10/2022
Fases del procés

Per la protecció dels drets de les dones, de la infància i persones homosexuals

02/02/2022 22:26  

Per tot el que s'exposa en aquest document exigim que desisteixin en la proposta d'aquesta llei. No parteix d’un problema social sinó que agreuja els existents, es basa en creences, és contrari al coneixement científic, atempta contra els drets de les dones, menors i persones homosexuals, conculca drets democràtics i dinamita les polítiques d’igualtat i contra la violència masclista.

Llistat d'adhesions

Avatar: Participant eliminada
i 255 persones més (veure més) (veure menys)
Número d'adhesions258

Referència: II-PROP-2022-02-83418
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83418/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83418/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

14 a favor (31.1%)

A favor  ABOLICIÓ O BARBARIE!!!! Gràcies FEMINISTES DE CATALUNYA

6 en contra (13.3%)

member-avatar Olimpia

En contra  El feminisme és la lluita de les dones contra l' opresió de gènere. Reivindicar l' opressió com a identitat universal, innata, inamovible, desencarnada i , en el seu nom, castrar, mutilar i convertir a menors en farmacodependents, será una altra cosa.

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb Blocked user

Aquests "arguments" del feminisme "blanc" i el colonialisme són ridículs.
Primer, el feminisme inclou totes les dones des del segle XIX després de superar el que menciones. Però només les dones, per això es diu FEMINISME, no és un "all-inclusive".

En segon lloc, les cultures colonialitzades MAI van negar l'existència del sexe material. Els tercers gèneres s'incloien sempre al seu sexe corresponent, fos home o fos dona.

La ideologia transgènere vol negar que el sexe existeixi i donar més privilegis als homes amb aquesta idea estúpida, insultant i tòxica que els homes poden ser dones.

Tampoc menciones el mal que està fent aquesta ideologia a la gent jove. Les cultures colonialitzades es mutilaven els cossos i donaven bloquejadors de la pubertat als adolescents? No. Respectaven tant el seu sexe material com el seu gènere. Aquestes cultures que dius no tenien interessos de les farmacèutiques al darrerar amb millions a cabassos per fer enginyeria social.

És interessant com de ràpid et poses a la defensiva davant de crítiques tan clares, expressades des del propi feminisme des del anys 90, com les de no incloure la interseccionalitat o la del colonialisme. M'agradaria veure quantes de vosaltres sous persones racialitzades o sense papers o no heterosexuals o amb diversitat funcional o amb problemes diaris per trobar feina. Cadascú ha d'assumir els privilegis que té i no fer-ne bandera per intentar restringir els d'altres col·lectius.

Els teus comentaris també mostren un desconeixement TOTAL del que són les realitats trans i no binàries a la nostra societat. I també del que ho són i han sigut a altres societats. Et recomano que llegeixis més (Antropologia, Historia...) abans de fer afirmacions tan absolutes, naturalitzadores i colonials com les que fas.

La interseccionalitat és una eina per analitzar com altres opresions o discriminacions agreugen la opresió sexual que sofreixen les dones per ser dones. A més no se que parles de persones homosexuals quan la teoria queer és profundament homofòbica.

Como antropóloga e historiadora, yo te recomiendo a tu que leeas Antropología e Historia. Son disciplinas científicas sociales, no discursitos para sentirte bien siendo súper inclusiva.

Per últim, el capitalisme sempre mira d'apropiar-se de moltes de les reivindicacions i drets demanats per diferents col·lectius. Jo mai estaré en contra dels mètodes anticonceptius argumentant que hi ha un negoci al darrere, les empreses creen anticonceptius hormonals que són nocius per la salut, etc. El que sí faré són crítiques a aquest tipus de negoci o proposaré altres alternatives possibles o mètodes no nocius o menys agressius. Però no m'oposaré als mètodes anticonceptius per que són un dret. Tu si que t'hi oposes?

El mateix passa amb els tractament hormonals i mèdics que tan critiqueu i voleu prohibir. Tampoc veig que us oposeu de forma ferotge a les operacions de cirurgia estètica, que es fan tant persones adultes com adolescents, i que són un negoci enorme. O a les vacunes.

El que és imprescindible és respectar els drets de les persones a ser tractades i reconegudes com a tals. I ser conscients de la diversitats que hi ha sense voler negar o invisibilitzar-nos.

El que les persones adultes facin amb el seu cos es cosa seva. Dir a menors en les seves escoles que ser nen o nena depén de preferències sobre jocs, colors, roba o pentinat no és un dret humà.

Aquí una futura historiadora que també ha estudiat antropologia. Potser ets tu qui t'has de posar a llegir teoria feminista, repeteixo teoria feminista, no discursos de l'esquerra posmo que t'asseguro que d'esquerres només tenen l'etiqueta.

Carregant els comentaris ...