" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

#lleitrans Consulta pública prèvia sobre l'Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

Fase 2 de 2
Retorn 14/02/2022 - 07/10/2022
Fases del procés

Per la protecció dels drets de les dones, de la infància i persones homosexuals

02/02/2022 22:26  

Per tot el que s'exposa en aquest document exigim que desisteixin en la proposta d'aquesta llei. No parteix d’un problema social sinó que agreuja els existents, es basa en creences, és contrari al coneixement científic, atempta contra els drets de les dones, menors i persones homosexuals, conculca drets democràtics i dinamita les polítiques d’igualtat i contra la violència masclista.

Llistat d'adhesions

Avatar: Participant eliminada
i 255 persones més (veure més) (veure menys)
Número d'adhesions258

Referència: II-PROP-2022-02-83418
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83418/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83418/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

14 a favor (31.1%)

A favor  ABOLICIÓ O BARBARIE!!!! Gràcies FEMINISTES DE CATALUNYA

6 en contra (13.3%)

member-avatar Olimpia

En contra  El feminisme és la lluita de les dones contra l' opresió de gènere. Reivindicar l' opressió com a identitat universal, innata, inamovible, desencarnada i , en el seu nom, castrar, mutilar i convertir a menors en farmacodependents, será una altra cosa.

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb Eni

Està molt clar. Sort que el col·lectiu feminista, amb totes les seves variants, és trans-inclusiu. Nosaltres treballem conjuntament amb diversos col·lectius feministes. Desconec a qui representeu però al feminisme de ben segur que no. Tant de bo us adoneu en algun moment, i ho dic sincerament

El feminisme pot molt bé defensar la llibertat de totes les persones a comportarse lliures d' estereotipus sexistes.
Di que el sexisme és una identitat universal no pot.

El feminisme no és un col·lectiu sino un moviment sociopolític internacionalista que busca la llibertat de totes les dones de l'opressió que s'exerceix a través el gènere. El conjunt d'estereotips basats en el sexe (categoria biològica inmutable que ens defineix com a mascles o femelles de l'espècie humana, fins i tot abans de néixer).
I com gràcies al gènere patim aquesta opressió sexista, el volem abolir. I cap feminista (que conegui tant la teoría com la seva agenda) hi estarà d'acord amb protegir aquests estereotips, com busca actualment aquest projecte de llei.
Les feministes NO estem en contra de les persones trans.
Estem en contra dels estereotips que augmenten i perpetúen les diferències socials econòmiques i polítiques basades en el sexe, i que han perjudicat històricament a la femella humana.

Molt ben explicat!

Completament d'acord, Carolina

Estoy de acuerdo contigo, salvo tu última frase: Estem en contra dels estereotips que augmenten i perpetúen les diferències socials econòmiques i polítiques basades en el sexe, i que han perjudicat històricament a la femella humana.

Yo cambiaría Sexo por Género, de esta forma se incluye a las mujeres trans, que siempre han luchado al lado de las feministas, y que incluso han dado su vida por la causa; sin embargo, siempre han sido "olvidadas".

L' opressió de gènere es construeix socialment sobre la diferència sexual.

Estás muy perdida, Eni.

Carregant els comentaris ...