" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

#lleitrans Consulta pública prèvia sobre l'Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

Fase 2 de 2
Retorn 14/02/2022 - 07/10/2022
Fases del procés

Per la protecció dels drets de les dones, de la infància i persones homosexuals

02/02/2022 22:26  

Per tot el que s'exposa en aquest document exigim que desisteixin en la proposta d'aquesta llei. No parteix d’un problema social sinó que agreuja els existents, es basa en creences, és contrari al coneixement científic, atempta contra els drets de les dones, menors i persones homosexuals, conculca drets democràtics i dinamita les polítiques d’igualtat i contra la violència masclista.

Llistat d'adhesions

Avatar: Participant eliminada
i 255 persones més (veure més) (veure menys)
Número d'adhesions258

Referència: II-PROP-2022-02-83418
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83418/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83418/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

14 a favor (31.1%)

A favor  ABOLICIÓ O BARBARIE!!!! Gràcies FEMINISTES DE CATALUNYA

6 en contra (13.3%)

member-avatar Olimpia

En contra  El feminisme és la lluita de les dones contra l' opresió de gènere. Reivindicar l' opressió com a identitat universal, innata, inamovible, desencarnada i , en el seu nom, castrar, mutilar i convertir a menors en farmacodependents, será una altra cosa.

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb Aurora

Els drets humanos no contemplen el dret a "sentir-se" d'un altre sexe.
D'altra banda el que es proposa aquí és que deixem de guiarnos pel gènere, per la idea de que una dona és un ésser "a qui li agraden els nois, porta cabells llargs, manicura, vestits" etc etc. Això pot ser un home perfectament vàlid i no cal posar a criatures a patir cirugia ni prendre hormones.
El feminisme no es un calaix de sastre que lluitarà contra totes les operacions del món. El feminisme lluita perquè les persones que naixem amb cromosomes XX i, per tant, som femelles de l'espècie humana, no siguem educades amb estereotips (ni els XY tampoc) i poguem ser iguals.

Según lo que dices, una persona nacida con el sexo femenino, es decir, una "mujer", pero que no le gusta llevar el pelo largo, ni hacerse manicura, ni llevar vestidos o tacones o que no le gusten los chicos (por ejemplo las lesbianas), ya no son "mujeres" y pueden ser perfectamente hombres, aunque tengan una vagina, útero y ovarios.

Todo un despropósito con esas ideas.

Sólo estáis demostrando una gran transfobia.

Efectivamente, persona nacida con el sexo femenino, es decir una mujer (sin comillas) la cual no quiera llevar el pelo largo, ni manicura, ni vestidos ni tacones, y que sea lesbiana, sigue siendo una mujer, lo has explicado perfectamente.

Ni tú has entendido lo que has escrito, debe ser porque tienes significadodelaspalabrasfobia.

Lo que ella está diciendo, es que es totalmente aceptable que un hombre vista como quiera, ame a quien quiera, se deje el pelo largo, y le haga a sus uñas lo que le dé la real gana, porque todo eso es la abolición del género. Pero que expresarse de esas formas estéticas, en ningún caso, ni a través de operaciones ni hormonaciones, va a convertir a ese hombre en una mujer. Porque eso, sencillamente, no es posible en la realidad material.

Tus elecciones son totalmente respetadas.

Ni la roba, ni l' estética, ni el comportament ni l' orientació sexual canvien el sexe de les persones ni el sexe determina preferencies estétiques, orientacions sexuals ni comportaments. No hi ha comportaments específics ni diferenciats per homes o dones. Hi ha comportaments humans.

Carregant els comentaris ...