" class="part-icon-bars">

Eix 2. Infraestructures

Avatar: Trobada oficial Trobada oficial
21/12/2020 12:48   0 comentaris
23 Febrer 2021
18:00 - 20:00
Referència: II-MEET-2020-12-452
Versió 20 (de 20) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2838/meetings/452/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2838/meetings/452/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Si no heu pogut assistir a la sessió us deixem el vídeo per poder visualitzar-lo.El 3 de març tindrà lloc la sessió deliberativa oberta a la ciutadania per debatre i recollir propostes sobre "Infraestructures", que seran valorades per a la seva inclusió en la nova Estratègia Catalana d'Adaptació al Canvi Climàtic. Us podeu inscriure aquí.

L'Oficina Catalana del Canvi Climàtic ha preparat documents divulgatius i infografies relacionades amb l'adaptació al canvi climàtic. Les podeu consultar aquí.

Programa

Clima i mar

Josep Pascual (meteoròleg l’Estartit) i Jordi Salat, Institut de Ciències del Mar, (ICM-CISC).

Informació associada: Temperatura i nivell del mar; Projeccions increment nivell del mar (IPCC, 2019); Quaranta-cinc anys d'observacions oceanogràfiques i meteorològiques en una estació costanera al nord-oest de la Mediterrània: una veritat contrastada per a les observacions per satèl·lit

Vulnerabilitat litoral i Delta Ebre

Agustín Sánchez-Arcilla (UPC) i Susanna Abella, Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE).

Informació associada: Sistema costaner i litoral, impactes del canvi climàtic; L’adaptació de la costa al canvi climàtic, Life Pletera; El Delta de l’Ebre i el canvi climàtic, exposició virtual.

Reptes i mesures d’adaptació en infraestructures

Francesc Calvet, Autoritat Transport Metropolità (ATM) i Alba Cabañas, Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS).

Informació associada: Infraestructures de mobilitat, impactes del canvi climàtic; Sobre el temporal Gloria, Report de Resposta Ràpida (Institut d’Estudis Catalans); L’impacte de la tempesta Gloria (OCCC, juny 2020); Vulnerabilitat del sistema de mobilitat en l'àmbit de l'Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona.

Carrer Aragó, 244
Youtube institucional

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...