Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Sessió territorial 5: comarques centrals i gironines

Octubre
20
2020
  • Sessió virtual a través de videoconferència
    x
    La sessió de debat és virtual i per videoconferència i, per tant, no hi ha adreça física. Una vegada inscrits, rebreu al vostre correu electrònic la invitació per assistir a la reunió
  • 20:00 PM - 22:00 PM CEST
Avatar: Trobada oficial Trobada oficial

Comarques de l'Anoia, el Bages, Osona, el Solsonès, el Berguedà, el Gironès, el Moianès, el Ripollès, la Garrotxa, l'Alt Empordà, el Baix Empordà, el Pla de l'Estany

L'objectiu de la sessió és debatre sobre les necessitats específiqes dels territors costaners i prioritzar les propostes del Pla Estratègic de l'Alimentació que tenen més impacte en aquest territori a partir dels 4 eixos de treball:

  • Un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular

  • Un sistema propi i arrelat al territori

  • Un sistema just, equitatiu i cohesionat

  • Un sistema saludable i de confiança

Es tracta d'una sessió de debat en línia en la qual definirem estratègies i actuacions concretes per assolir els objectius del Pla Estratègic de l'Alimentació a partir de les oporunitats i necessitats de les comarques de l'Anoia, el Bages, Osona, el Solsonès, el Berguedà, el Gironès, el Moianès, el Ripollès, la Garrotxa, l'Alt Empordà, el Baix Empordà, el Pla de l'Estany





ST05_Codis de bones pràctiques en relació a canvi climàtic
ST05_Recàrrec als productes llunyans i no ecològics
ST05_Promoure equipaments compartits amb participació pública
ST05_Línies de distribució compartides
ST05_Donar a conèixer el producte a través de les escoles
ST05_Promoció del producte local des dels ens locals
ST05_Foment del producte de temporada
ST05_Suport internacionalització petits productors
ST05_Ajuts per afavorir el productor agroecològic
ST05_Assessoraments disponibles a nivell municipal
ST05_Ens cal un "amazon de Km0"
ST05_Simplificació de tràmits
ST05_Promoció d'iniciatives público-privades de RDTI
ST05_Normatives de distribució adaptades a l'escala dels productors
ST05_Finançament de la RDTI adient per les PIMES i productors
ST05_Identificació de reptes concrets conjunts entre PIMES-productors i Centres de RDTI
ST05_Potenciar la consciència del poder decisiu de les persones consumidores al moment de decidir què comprar
ST05_Impulsar els Espais Test Agraris
ST05_Fomentar la incorporació de jovent al món agrari
ST05_Nodes de distribució i d'obradors compartits
ST05_Xarxa d'escorxadors petits i mòbils
ST05_Donar a conéixer i posar en valor alimentació i aliments catalans
ST05_Promoció de la venda de proximitat
ST05_Lligar producte alimentari i productors amb el territori i el patrimoni
ST05_Espais d'educació ambiental
ST05_Campanyes sobre l'impacte que generen unes o altres produccions
ST05_Plans formatius a les escoles
ST05_Redefinir el Benvinguts a Pagès
ST05_Etiquetatge valent, indicant traçabilitat d'orígen
ST05_Afavorir la cooperació entre productors
ST05_Foment de la intercooperació
ST05_Webs de difusió
ST05_Creació de xarxes de productors
ST05_Distribució compartida entre productors de la mateixa zona
ST05_Associació de productors i el·laboradors
ST05_Assegurar etiquetatge amb lloc de producció
ST05_Menjadors escolars amb cuina ecologica
Informe de la sessió ST05_Comarques centrals i gironines
Informe de la sessió ST05_Comarques centrals i gironines
Descarregar fitxer

Acta de la trobada

La sessió territorial dels territoris dels Pirineus es va realitzar el dimarts 13 d'octubre, de 18h a 20h, mitjançant la plataforma de videoconferència Teams i utilitzant l’eina col·laborativa Mirò per al treball de recollida i sistematització de propostes.

Es pot consultar l'informe de la sessió en el document adjunt (disponible al final d'aquesta pàgina)

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir