Sessió territorial 5: comarques centrals i gironines
-
Sessió virtual a través de videoconferènciaxLa sessió de debat és virtual i per videoconferència i, per tant, no hi ha adreça física. Una vegada inscrits, rebreu al vostre correu electrònic la invitació per assistir a la reunió
-
20:00 PM - 22:00 PM CEST
Comarques de l'Anoia, el Bages, Osona, el Solsonès, el Berguedà, el Gironès, el Moianès, el Ripollès, la Garrotxa, l'Alt Empordà, el Baix Empordà, el Pla de l'Estany
L'objectiu de la sessió és debatre sobre les necessitats específiqes dels territors costaners i prioritzar les propostes del Pla Estratègic de l'Alimentació que tenen més impacte en aquest territori a partir dels 4 eixos de treball:
Un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
Un sistema propi i arrelat al territori
Un sistema just, equitatiu i cohesionat
Un sistema saludable i de confiança
Es tracta d'una sessió de debat en línia en la qual definirem estratègies i actuacions concretes per assolir els objectius del Pla Estratègic de l'Alimentació a partir de les oporunitats i necessitats de les comarques de l'Anoia, el Bages, Osona, el Solsonès, el Berguedà, el Gironès, el Moianès, el Ripollès, la Garrotxa, l'Alt Empordà, el Baix Empordà, el Pla de l'Estany
ST05_Codis de bones pràctiques en relació a canvi climàticST05_Recàrrec als productes llunyans i no ecològicsST05_Promoure equipaments compartits amb participació públicaST05_Línies de distribució compartidesST05_Donar a conèixer el producte a través de les escolesST05_Promoció del producte local des dels ens localsST05_Foment del producte de temporadaST05_Suport internacionalització petits productorsST05_Ajuts per afavorir el productor agroecològicST05_Assessoraments disponibles a nivell municipalST05_Ens cal un "amazon de Km0"ST05_Simplificació de tràmitsST05_Promoció d'iniciatives público-privades de RDTIST05_Normatives de distribució adaptades a l'escala dels productorsST05_Finançament de la RDTI adient per les PIMES i productorsST05_Identificació de reptes concrets conjunts entre PIMES-productors i Centres de RDTIST05_Potenciar la consciència del poder decisiu de les persones consumidores al moment de decidir què comprarST05_Impulsar els Espais Test AgrarisST05_Fomentar la incorporació de jovent al món agrariST05_Nodes de distribució i d'obradors compartitsST05_Xarxa d'escorxadors petits i mòbilsST05_Donar a conéixer i posar en valor alimentació i aliments catalansST05_Promoció de la venda de proximitatST05_Lligar producte alimentari i productors amb el territori i el patrimoniST05_Espais d'educació ambientalST05_Campanyes sobre l'impacte que generen unes o altres produccionsST05_Plans formatius a les escolesST05_Redefinir el Benvinguts a PagèsST05_Etiquetatge valent, indicant traçabilitat d'orígenST05_Afavorir la cooperació entre productorsST05_Foment de la intercooperacióST05_Webs de difusióST05_Creació de xarxes de productorsST05_Distribució compartida entre productors de la mateixa zonaST05_Associació de productors i el·laboradorsST05_Assegurar etiquetatge amb lloc de produccióST05_Menjadors escolars amb cuina ecologicaInforme de la sessió ST05_Comarques centrals i gironinesDescarregar fitxerInforme de la sessió ST05_Comarques centrals i gironinesActa de la trobada
La sessió territorial dels territoris dels Pirineus es va realitzar el dimarts 13 d'octubre, de 18h a 20h, mitjançant la plataforma de videoconferència Teams i utilitzant l’eina col·laborativa Mirò per al treball de recollida i sistematització de propostes.
Es pot consultar l'informe de la sessió en el document adjunt (disponible al final d'aquesta pàgina)
Compartir