Impulsar una etiqueta/estàndard que identifiqui que el producte final s'ha tractat de forma equitativa al llarg de la cadena, per tal que el consumidor tingui coneixement
Proposta l'objectiu de la qual està alineat amb altres actuacions ja contemplades pel PEAC.
53 Afiançar la confiança de les persones consumidores i dels mercats, millorant la transparència en la transmissió de la informació dels productes alimentaris
Sessió en línia per debatre amb les persones treballadores del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació sobre els quatre eixos de treball del Pla Estratègic de l'Alimentació a Catalunya.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
The piece of text below is a shortened, hashed representation of this content. It's useful to ensure the content hasn't been tampered with, as a single modification would result in a totally different value.
Source:{"body":{"ca":"Impulsar una etiqueta/estàndard que identifiqui que el producte final s'ha tractat de forma equitativa al llarg de la cadena, per tal que el consumidor tingui coneixement"},"title":{"ca":"TE_021_Etiqueta/estàndard per identificar equitat al llarg de la cadena"}}
This fingerprint is calculated using a SHA256 hashing algorithm. In order to replicate it yourself, you can use an MD5 calculator online and copy-paste the source data.
0 comments
Add your comment
Sign in with your account or sign up to add your comment.
Loading comments ...