Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
C5_044_Donar incentius per conrear aliments de forma agroecològica
Donar incentius (subvencions, formació etc) per conrear aliments de forma agroecològica i adequats a les condicions del territori. A Catalunya, la gran majoria de les zones agrícoles haurien de tenir conreus de secà (com tenien tradicionalment)
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
01 Impulsar la transició cap a un model de producció agrícola sostenible
Trobades relacionades:
Segona sessió de debat Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
NOVA DATA!
Sessió en línia per debatre sobre la mitigació i adaptació a l’emergència climàtica (preservant i restablint els recursos naturals), assolir un model alimentari basat en la bioeconomia circular (que garanteixi la sostenibilitat econòmica de tota la cadena alimentària), i orientar el sistema cap a un major grau d’auto-proveïment alimentari.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzaten les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims messos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Compartir: