Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies. Per a més informació consulta aquí.
Degut als impactes que té la producció de carn en el canvi climàtic, la contaminació del sòl, la sobreexplotació de l’aigua, la transmissió de malalties, la resistència als antibiòtics, el patiment animal, així com l’efecte negatiu del consum de carn en la salut, seria important reduir aquesta producció. Cal eliminar progressivament la producció intensiva i basar-nos en produccions extensives, reduint molt el consum de productes animals per càpita.
NOVA DATA!
Sessió en línia per debatre sobre la mitigació i adaptació a l’emergència climàtica (preservant i restablint els recursos naturals), assolir un model alimentari basat en la bioeconomia circular (que garanteixi la sostenibilitat econòmica de tota la cadena alimentària), i orientar el sistema cap a un major grau d’auto-proveïment alimentari.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzaten les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims messos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Origen:{"body":{"ca":"Degut als impactes que té la producció de carn en el canvi climàtic, la contaminació del sòl, la sobreexplotació de l’aigua, la transmissió de malalties, la resistència als antibiòtics, el patiment animal, així com l’efecte negatiu del consum de carn en la salut, seria important reduir aquesta producció. Cal eliminar progressivament la producció intensiva i basar-nos en produccions extensives, reduint molt el consum de productes animals per càpita."},"title":{"ca":"C5_055_Disminució progressiva de la producció intensiva"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...