" class="part-icon-bars">

Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña

#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña

Fase 6 de 6
Retorno y cierre 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del proceso

Millorar la informació que es disposa sobre la composició dels aliments

09/10/2020 19:49  
Aceptadas
Per poder elaborar etiquetes que informin adequadament sobre la qualitat nutricional dels aliments, dissenyar i promocionar menús i dietes saludables, innovar en la producció agroalimentària i promocionar els productes del territori és important disposar de dades de composició dels aliments, especialment dels productes locals.

Esta propuesta ha sido aceptada porque:

Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.

50 Capacitar a la població en relació amb la importància de l'alimentació en la salut individual i col·lectiva i garantir-ne una oferta saludable i sostenible

Lista de adhesiones

Referencia: II-PROP-2020-10-79531
Versión 2 (de 2) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/79531/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/79531/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Detalles del comentario

Estás viendo un solo comentario

Ver todos los comentarios

Totalment d'acord amb la necessitat de disposar de bases de dades que permetin identificar la composició nutricional dels aliments i en especial dels aliments de consum majoritari en el nostre entorn. És una eina imprescindible per poder valorar els hàbits alimentaris de la població, per poder fer planificacions de dietes saludables i adaptades a la nostra cultura alimentària i per elaborar etiquetes dels productes alimentaris amb un correcta informació de la seva composició nutricional.

Cargando los comentarios ...