Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
125 proposals
Filter by:
The form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to resultsThe form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to results
Order proposals by:
Results per page:
Accepted
Facilitar des de l'administració local l'ús d'espais públics per a la promoció de productes locals
-
Created at
13/11/2020 -
- 0
Accepted
Fer que les cadenes d'alimentació tinguin espais dedicats al producte local sense perdre de vista...
-
Created at
13/11/2020 -
- 0
Accepted
Organitzar campanyes massives publicitàries/TV per sensibilitzar els consumidors sobre la...
-
Created at
23/06/2020 -
- 0
Accepted
Potenciar la producció ecològica com a tret rellevant d'un país que vol ser capdevanter. Promoure...
-
Created at
23/06/2020 -
- 0
Accepted
Crear escoles agràries especialitzades a cada regió
-
Created at
23/06/2020 -
- 0
Accepted
Legislació que prioritzi l'abastiment amb productes de proximitat en concursos públics....
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
Afavorir la integració de la PIME amb empreses/sectors importants per tal de donar a coneixer els...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Fomentar més iniciatives del tipus Ecocentral (https://ecocentral.es/), a diferents parts del...
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
Etiquetatge valent, indicant traçabilitat d'orígen no de transformació o envasat
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
Facilitar i potenciar l'ús de producte de proximitat als restaurants i similars
-
Created at
23/06/2020 -
- 0
Accepted
Valoritzar el rapport cultural entre persones venedores i compradores (una de les diferencies...
-
Created at
23/06/2020 -
- 0
Accepted
En el cas dels projectes engegats Leader (Mengem d'aquí o la Terra al Plat) més recursos...
-
Created at
13/11/2020 -
- 0
Accepted
Potenciar la xarxa d'escorxadors petits i mòbils per potenciar la ramaderia extensiva
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
Fer molta pedagogia amb campanya de difusió a nivell científic/experts/cuiners als mitjans de...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Plans formatius a les escoles i treball de camp/visites de processos productius
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
Cal més implicació del sector de la restauració en l'utilització de productes de proximitat
-
Created at
13/11/2020 -
- 0
Accepted
Campanyes sobre l'impacte que generen unes o altres produccions (local i ecològica vs. les actuals)
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
Impulsar el turisme gastronòmic per aproximar la ciutadania al món de l'alimentació, vinculant la...
-
Created at
23/06/2020 -
- 0
Accepted
L'administració hauria de ser la primera consumidora de producte local: donar exemple
-
Created at
13/11/2020 -
- 0
Accepted
Campanyes conjuntes entre varis territoris per donar a conèixer els producte locals
-
Created at
13/11/2020 -
- 0