Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
80 proposals
Filter by:
The form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to resultsThe form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to results
Order proposals by:
Results per page:
Accepted
Lluitar contra la publicitat falsa d'alguns aliments. Informació veridica pel consum responsable,...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Fer campanyes a les escoles sobre els beneficis de reduir el consum de proteïna animal per la...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Promoure l'alimentació saludable a l'àmbit de la restauració
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Identificació perills relacionats amb el nostre entorn, de proximitat: del camp a la taula...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Donar a conèixer els exemples de bones pràctiques d'etiquetatge que tenim al Pirineu
-
Created at
13/11/2020 -
- 0
Accepted
Més informació sobre la brioxeria per promoure hàbits saludables: informar de les calories que...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Conscienciar a la població de que els patrons de consum condicionen la justícia, equitat i...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Tallers de cuina a les escoles amb aprofitament dels horts escolars
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Molta pedagogia des de l'escola per tal de conèixer la importància de l'alimentació en la salut:...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Cal un canvi de paradigma en el que es prioritzi la producció en relació a les necessitats de...
-
Created at
01/07/2020 -
- 1
Accepted
Crear centres de recerca i investigació independents dels interessos empresarials per...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
El mon de la restauració/hosteleria dona poca info sobre origen i qualitat dels productes. Sovint...
-
Created at
28/07/2020 -
- 0
Accepted
Incentivar les polítiques d'innovació industrials en el sector de l'alimentació i en tota la...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Garantir la traçabilitat real dels productes, no només del lloc on es posa l'etiqueta. En el cas...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Tenir en compte que la salut i la dieta depen de l'origen cultural i de malalties que indican...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Impulsar mesures de limitació a la comercialització de productes no sostenibles.
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Que els productes saludables i de producció local tinguin impostos baixos i els no saudables...
-
Created at
18/06/2020 -
- 0
Accepted
Campanyes de conscienciació en mitjans de comunicació, per exemple amb la recuperació amb més...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Fer difusió de bones pràctiques d'alimentació saludable per fer-les accessible al màxim de població
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
Ús de noves tecnologies per ser més eficients i reduint els possibles perills de contaminació del...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0