Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
C4_026_Adaptar les dietes a les realitats socio-culturals de les persones
Acceptades
Tenir en compte que la salut i la dieta depen de l'origen cultural i de malalties que indican dietes especifiques.Hi ha condicionants com l'edat que marquen la variabilitat de les dietes.
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta nova, recollida i incorporada al PEAC.
48 Identificar, valorar i traslladar l'impacte dels hàbits alimentaris, el consum d'aliments i l'oferta dels entorns, sobre la salut de la ciutadania
Trobades relacionades:
Sessió de debat Eix 4: un sistema saludable i de confiança
29 Juny 2020
20:00 - 22:00
Sessió en línia per debatre com garantir que la població mantingui uns hàbits alimentaris saludables en el marc d’un estil de vida saludable, i que el model alimentari promogui la salut del sòl, de l’aigua, de l’aire, de les plantes, dels animals, del mar i de les persones (“one health”).
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...